Denne drømmeleiligheten omtales som en sjelden sjanse på Gimletoppen. En flott og ærverdig teglsteinsgård bestående av kun 4 leiligheter. Leiligheten er i hele 2. etasje. Usjenert, tilbaketrukket og rolig beliggenhet, på et høydedrag i solrike og grønne omgivelser. 

Kjøkkenet er et spesialtilpasset Boffi kjøkken utført i hvit corian. Kjøkkenet består av en kjøkkenøy som er ca 4,20 meter lang og ca 1,26 meter bred. Kjøkkenøyen har gasskomfyr, ovn og oppvaskmaskin. Avtrekksvifte m/fjernkontroll. Skapinnredning med integrert dampovn, kaffe-/espresso maskin samt kjøl- og fryseskap med isbitmaskin og vinskap. Alt av hvitevarer fra Gaggenau.

Alle våtrom har fliser av sandstein. Hovedbad, vaskerom/bad, wc og gjeste wc har nytt rørsystem med ekstra støyisolering. Lekkert hovedbad med innredning og badekar fra Agape. Spesialdesignet speil og integrert belysning. Hovedbadet har glassvegg for å gi rommet luft og lys. Fra hovedbad er det omkledningsrom med hyller og skap. Toalettrom har vask fra Agape og WC fra Boffi. Alle bad har armatur og kraner fra Philippe Starks Axor serie. Vaskerom med Miele vaskemaskin og tørketrommel. Se mer her!

Luksuriøs sengegavl

Hall

stue

Spisestue

 

Reklame