Vi har blitt venner, kaffemaskinen og jeg. Nå er creamaen perfekt, tampeteknikken er godt innarbeidet og jeg lager florlett skum, selv med skummetmelk (ikke nødvendig med ekstra fettkilder er det vel?), soyamelk neste?
Foto: @Hip Spaces
Vi har blitt venner, kaffemaskinen og jeg. Nå er creamaen perfekt, tampeteknikken er godt innarbeidet og jeg lager florlett skum, selv med skummetmelk (ikke nødvendig med ekstra fettkilder er det vel?), soyamelk neste?
Foto: @Hip Spaces
mars 17, 2010 at 22:36
Jeg begynner også å få til skikkelig god kaffe. Jeg unner meg en stor latte hver morgen – tar med i termokopp på jobb (har to minutters gange til jobben). Hver ettermiddag har vi en sterk cortado etter middag. Deilig hverdagsluksus.
Men jeg skulle gjerne hatt termometer! Og jeg hadde ikke sagt nei takk til et ordentlig barista-kurs heller. 🙂
mars 29, 2010 at 18:23
Så deilig da!!! Lurer jammen på om jeg ikke skal melde meg på et barista-kurs etterhvert. Tror det kunne vært gøy 🙂