Boligen er tegnet av sivilarkitekt Tommie Wilhelmsen og den er gjennomført til den minste detalj. Som tidligere nevnt under «drømmeboliger» er jeg stor fan av Tommie Wilhelmsen og dette huset er med på forsterke fascinasjonen 🙂

En liten beskrivelse eller en lang en om du vil:

Flott arkitektur med et produktvalg som er med på å fremheve det stramme moderne formspråket. Smarte og brukervennlige løsninger, høy standard på produktvalg og et nøye tilpassede lysdesign ute og inne. Boligen har lyse, behagelige farger som gjør at det oppleves godt å være i boligen.

Boligen består av 3 plan. Underetasjen består av stort gjesterom/soverom, bad, romslig gang, kino/stue, tekniskrom og boder/garderoberom. 1. etg. Hovedetasjen består av hovedinngang, biinngang/vaskerom, stort kjøkken/allrom m/2 skyvedører ut til hagen, hovedsoverom med tilhørende bad og garderoberom. 2. etg. består av stor stue (ca. 70 m2), 2 soverom, gjeste WC og bad. Produktbeskrivelse: Det er opplegg for gass i boligen med egen tank nedgravet i hagen. Det er gassopplegg til terrassen, kjøkken og røropplegg til evt. fremtidig peis på kjøkkenet. I 2 etg. er det en stor FABER gasspeis i stuen.

Kjøkkeninnredning er BOFORM med GAGGENAU hvitevarer og benkeplate i granitt som er påmontert en stor spesiallaget stålvask med VOLA armatur. Bad i 1. etg. har stor spesiallaget vask i CORIAN med 2 stk. DAMIXA armaturer. Alle toaletter og porselen vasker er av merket DURAVIT. Skyvedørgarderober, RIVAL med glassdører. Alle innvendige dører er hvite, glatte med spesialbygget karm som er integrert i veggkonstruksjonen (ingen lister i boligen). Alle vinduer og dører i fasader er pulverlakkert aluminium. De fleste vinduer/dører er felt inn i gulv/vegg/tak for maksimal lysåpning mot hagen.

Ideen er en japansk hage der ute/inne skille viskes ut og boligen åpnes opp mot dette skjermede området. Gulv i boligen består av DESIGNBETONG, TEKA Line (ask hvitoljet) og lyse marmorfliser. Hele huset har spesial designet lysplan med produkter fra VIA BIZZUNO, alle lys er innfelt i gulv/tak/vegger. All kledning og panel er spesiallaget for huset, i samme bredde og tykkelse. Dette gir fantastiske detaljer, der panelen i innertak flukter likt med panel i yttertak og yttervegger!

Vivendelstien 10

Vivendelstien 10

Vivendelstien 10

Vivendelstien 10

Vivendelstien 10

Vivendelstien 10

Vivendelstien 10

Vivendelstien 10

Vivendelstien 10

Vivendelstien 10 bad

Vivendelstien 10

Vivendelstien 10

Foto: Hus Galleriet

Reklame