Går hånd i hånd eller hur? Blir inspirert av mine «medsøstre» i bloggverden som disker opp den ene lekkerbisken etter den andre. Her i gården står det skralt til i dag. Samboeren er på jobbreise og det blir kun restemat på meg. Vi hadde dog et stykke indrefilet igjen etter helgens selskapligheter, men svært lite annet. Og en tur på Meny frister ikke i det hele tatt!! Kokte derfor litt pasta og lagde en en carbonarasaus. Kjapt og enkelt, et egg og parmesanost. Salt og pepper. Resultatet ble helt greit det 😉
(Carbonarasaus er rett og slett et pisket egg som du blander med pastaen på svært lav varme, egget skal ikke koke. Når pastaen er skinnende blank er den ferdig. Bland inn en håndfull med revet parmesanost. Husk nykvernet pepper).
Og for å i det hele tatt blande litt interiør inn i mixen. Tallerken er fra Porsgrund Porselen og heter Maxi strå.
Legg igjen en kommentar